FAIL (the browser should render some flash content, not this).
ΠΕΡΙΟΔΟΝΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ
H περιοδοντική θεραπεία Εκτύπωση E-mail

Το Voulasmile παρέχει στους κατοίκους της Αθήνας και των γύρω περιοχών με εξειδικευμένη περιοδοντική θεραπεία.
Τα ούλα έχουν το σημαντικό ρόλο της υποστήριξης των δοντιών σας και η υγεία των ούλων σας επιπτώσεις τόσο τη στοματική υγεία σας όσο και στη γενική υγεία σας.  Σύμφωνα με την Αμερικανική Ακαδημία Περιοδοντολογίας ,η ασθένεια των ούλων είναι η νούμερο ένα αιτία απώλειας δοντιών στους ενήλικες ηλικίας άνω των τριάντα πέντε.
Ο επιπολασμός της νόσου των ούλων αυξάνεται καθώς γερνάμε. Ο Περιοδοντολόγος μας στο Voulasmile μπορεί να βοηθήσει τόσο με σχέδια πρόληψης όσο και με τη θεραπεία.  Η κλινική μας προσφέρει περιοδοντολογικές θεραπείες ειδικού για την περιοδοντική νόσο που εκτείνονται από συντηρητική, μη επεμβατική θεραπεία με τη χρήση του Laser σε πιο εκτεταμενή και βαθύ καθαρισμό των δοντιών και των ριζών τους με τη στοματική χειρουργική.
Για την θεραπεία της περιοδοντικής νόσου στην Αθήνα , μπορείτε να απευθυνθείτε στην ομάδα των ειδικών του Voulasmile. Οι οδοντίατροι μας και το προσωπικό μας είναι αποφασισμένοι να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε και να διατηρήσετε υγιή δόντια και ούλα για ένα όμορφο , γεμάτο αυτοπεποίθηση χαμόγελο. Παρέχουμε την πιο προηγμένη προληπτική φροντίδα που υπάρχει , καθώς και καινοτόμες θεραπείες για την περιοδοντική νόσο.
Αν τα ούλα σας να αιμορραγούν ή φαίνονται κόκκινα και πρησμένα, μπορείτε να είστε στο αρχικό στάδιο της ασθένειας των ούλων- ουλίτιδα. Άλλα προειδοποιητικά σημάδια περιλαμβάνουν την αιμορραγία των ούλων , πόνος ή ευαισθησία στα δόντια σας και επίμονη δύσοσμη αναπνοή. Εάν αντιμετωπίζετε κάποιο από τα προειδοποιητικά σημάδια της ασθένειας των ούλων , παρακαλώ καλέστε το Voulasmile σήμερα για να προγραμματίσετε μια συνάντηση.
Αθεράπευτη η ασθένεια των ούλων μπορεί να έχει καταστροφικές συνέπειες για την υγεία του στόματος σας και έχει συνδεθεί και με αυξημένο κίνδυνο εγκεφαλικού επεισοδίου , καρδιακής προσβολής και πολλά άλλα σοβαρά προβλήματα υγείας .


Στο Voulasmile , έχουμε δεσμευτεί για την στοματική υγεία και την άνεση σας και σας προσφέρουμε μια πλήρη σειρά από ανέσεις ώστε να νιώσετε την κλινική μας σαν το σπίτι σας .
Ανυπομονούμε να σας βοηθήσουμε να πετύχετε το καλύτερο χαμόγελό σας!

Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 01 Φεβρουάριος 2014 21:02
 
Laser Εκτύπωση E-mail
Τωρα η περιοδοντική θεραπεία στο Voulasmile  γίνεται και με την χρήση του Laser,  ανώδυνα, χωρίς χειρουργίκές επεμβασεις, Tα οδοντικά λέιζερ είναι ένα μεγάλο «όπλο» για τις χειρουργικές επεμβάσεις των μαλακών ιστών της στοματικής κοιλότητας. Κυρίως χρησημοποιούνται για μικρά χειρουργεία όπως ουλεκτομή και ουλοπλαστική, χαλινεκτομή, για βιοψίες μαλακού ιστού, κύστες, σχάση αποστημάτων, άφθες, επιχείλιο έρπη, θεραπείες ουλίτιδας και περιοδοντίτιας και οτι συνδέεται με τις περιοδοντικές χειρουργικές διαδικασίες λόγω της αποδεδειγμένης αιμοστατικής επίδρασής τους όπως επίσης για λεύκανση των δοντιών. Επιπλέον, έχουν χρησιμοποιηθεί επιτυχώς στην επεξεργασία της χρόνιας υπερπλασίας των ούλων που προέρχεται από χρήση φαρμάκων. Στις θεραπείες της ουλίτιδας και της περιοδοντίτιδας δίνεται ο χρόνος να θεραπεύθουν μόλις γίνει η απόξεση της τρυγίας (1-4 εβδομάδες) και το στόμα επανεξετάζεται για να αξιολογήσει την επιτυχία της επεξεργασίας και να καθορίσει την ανάγκη για περαιτέρω προσοχή. Σε αυτό το σημείο η επεξεργασία με το λέιζερ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μειώσει τις εντοπισμένες βλάβες της ουλίτιδας και της περιοδοντίτιδας. Η επεξεργασία με λέιζερ των περιοδοντικών θυλάκων σκοτώνει πολλά από τα περιοδοντικά βακτηρίδια, αφού αφαιρεί τον μολυσμένο ιστό, και ενθαρρύνει το δέσιμο των ούλων ξανά στα δόντια. Αυτό μπορεί να επιτευθεί με την χρήση του λέιζερ, χωρίς χειρουργεία και χειρουργικά νυστέρια, συρραφές, ή την ταλαιπωρία που συνδέεται με τις παραδοσιακές περιοδοντικές επεξεργασίες. Η επεξεργασία με το λέιζερ είναι η αφαίρεση του μολυσμένου ιστού και των βακτηριδίων για τις θεραπείες της ουλίτιδας και της περιοδοντίτιδας με σκοπό την μεγάλη ανάπλαση του συνδετικού ιστού που έχει χαθεί. Άλλα οφέλη περιλαμβάνουν μια σχεδόν χωρίς πόνο εμπειρία, πολύ λίγο χρόνο αποκατάστασης και κανένα υψηλότερο κόστος από την παραδοσιακή χειρουργική επέμβαση των ούλων. Στις θεραπείες του επιχείλου έρπη και της άφθας αρκεί μόνο ένα πέρασμα με το λέιζερ για να σταματήσουν την εξάπλωση τους. Στις θεραπείες προσθετικής για μπροστινές όψεις ή στεφάνες και άλλες αισθητικές παρεμβάσεις όταν τα ούλα είναι σε άνισο επίπεδο το λέιζερ χρησημοποιείται για να δώσει ίδιο ύψος των ούλων(ουλοπλαστική). Το λέιζερ επίσης αφαιρεί τον χαλινό(χαλινεκτομή) που συνήθως εμποδίζει του δύο μπροστινούς κοπτήρες να ενωθούν φυσικά και καταλήγουν σε αραιοδοντία. Λεύκανση δοντιών. Τ α λέιζερ χρησιμοποιούνται για να επιταχύνουν την διαδικασία της λεύκανσης στο ιατρείο. Χρησημοποιούνται ως πηγή θερμότητας που ενισχύει την επίδραση των λευκαντικών παραγόντων. Το μήκος κύματος 980nm, ισχύς 0.5-7 W (CW), 15 W (μέγιστη ισχύς παλμού) στα 20 kHz.  Τρόποι εκπομπής: συνεχής παλμός, διακοπτόμενος παλμός, λειτουργία μέγιστης ισχύος παλμού.
Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 01 Φεβρουάριος 2014 13:18
 
Ψηφιακές Οδοντιατρικές Ακτινογραφίες Εκτύπωση E-mail
Το Voulasmile είναι στην ευχάριστη θέση να παρέχει ψηφιακές οδοντιατρικές ακτινογραφίες για τους κατοίκους της Αθήνας και των γύρω περιοχών. Το οδοντιατρείο μας έχει επενδύσει σε ένα , χαμηλής ακτινοβολίας ψηφιακό σύστημα state of the art ακτινογράφησης. Αυτή η προηγμένη τεχνολογία προσφέρει αυξημένη ασφάλεια με τη μείωση της έκθεσης των ασθενών μας στην ακτινοβολία. Δίνει , επίσης, στον οδοντίατρό μας την ικανότητα να συλλάβει αποτελεσματικά και με ακρίβεια εικόνες ακτίνων Χ που θα χρησιμοποιησεί στη διαγνωστική διαδικασία . Οι ακτινογραφίες είναι ένα σημαντικό συστατικό μιας ολοκληρωμένης προληπτικής οδοντιατρικής θεραπείας και θα πρέπει να λαμβάνονται τακτικά για να παρακολουθούμε τις αλλαγές στην υγεία των δοντιών σας. Οι ακτινογραφίες παρέχουν ένα πολύτιμο διαγνωστικό εργαλείο για να βοηθήσουν στην αξιολόγηση της συνολικής κατάστασης των δοντιών σας , των γνάθων και τη συνολική σύνθεση των οστών του προσώπου σας . Αυτό το σημαντικό διαγνωστικό εργαλείο μπορεί να βοηθήσει το οδοντίατρο μας να διαγνώσει τις ασθένειες των δοντιών και των γύρω οστών που δεν μπορεί να δει με μια απλή κλινική εξέταση . Εάν λαμβάνονται τακτικά, οι ακτινογραφίες μπορεί να χρησιμοποιηθούν για να μας βοηθήσουν να βρούμε και να θεραπεύσουμε οδοντικά προβλήματα νωρίς στην ανάπτυξή τους , ενδεχομένως χωρίς να χάσουμε χρόνο, χρήμα και περιττή ταλαιπωρία . Αν ψάχνετε για ένα οδοντιατρείο στην Αθήνα που προσφέρει ψηφιακή ακτινογραφία δοντιών , παρακαλώ καλέστε το Voulasmile σήμερα . Εκτός από τις ψηφιακές οδοντιατρικές ακτινογραφίες , η κλινική μας προσφέρει ένα πλήρες φάσμα των προληπτικής , γενικής , αισθητικής προσθετικής αποκατάστασης , καθώς και οδοντιατρικών εμφυτευμάτων . Μπορείτε να υπολογίζετε στο Δρ. Μπότο και στην αφοσιωμένη ομάδα μας από τους επαγγελματίες της στοματικής υγείας για την κάλυψη όλων των οδοντιατρικών σας . Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη δυνατότητα να φροντίσουμε για την υγεία των δοντιών σας!
Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 01 Φεβρουάριος 2014 13:18
 
Οδοντιατρικός Καθαρισμός Εκτύπωση E-mail
Το Voulasmile εξυπηρετεί τους κατοίκους της Αθήνας και των γύρω περιοχών με διεξοδική, επαγγελματική και ολοκληρωμένη οδοντιατρική φροντίδα. Στο οδοντιατρείο μας, ο οδοντιατρικός καθαρισμός πραγματοποιείται από οδοντιάτρους που έχουν δεσμευτεί για τη μακροπρόθεσμη υγεία των δοντιών σας. Χρησιμοποιώντας το πιο προηγμένο εξοπλισμό και τεχνικές που είναι διαθέσιμες , όπως λέιζερ , υπέρηχους και sandblaster εξοπλισμό, οι οδοντίατροι μας θα καθαρίσουν και θα γυαλίσουν τα δόντια για να αφαιρεθεί οποιαδήποτε πλάκα ή / και πέτρας που έχει συσσωρευτεί και να σας βοηθήσουν να επιτύχετε ένα καλύτερο, καθαρότερο , υγιέστερο χαμόγελο . Οι οδοντίατροι μας χρησιμοποιούν επίσης αυτή την σημαντική στιγμή για την εκπαίδευση των ασθενών σχετικά με την καλή στοματική υγιεινή που μπορεί να εξασκηθεί στο σπίτι . Οι περιοδικοί οδοντιατρικοί καθαρισμοί αποτελούν ουσιαστικό συστατικό ενός προγράμματος προληπτικής οδοντιατρικής περίθαλψης . Οι τακτικοί οδοντιατρικοί καθαρισμοί όχι μόνο θα κάνουν τα δόντια και τα ούλα σας να φαίνονται όμορφα, και να λειτουργούν καλά, αλλά και να συμβαδίσουν με τη υπόλοιπη στοματική υγεία σας, μειώνοντας σημαντικά το ποσό των χρημάτων που θα πρέπει να δαπανήσετε για οδοντιατρική θεραπεία αργότερα στη ζωή σας. Το Voulasmile προσφέρει ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον. Έχουμε μια ειδική περιοχή με state of the art τεχνολογία αποστείρωσης όπου κάθε όργανο απολυμαίνεται και είναι έτοιμο πριν από την επίσκεψή σας. Αν ψάχνετε για ένα οδοντιατρείο που μπορείτε να εμπιστευθείτε για τον οδοντιατρικό καθαρισμός σας και την τακτική προληπτική οδοντιατρική φροντίδα σας , παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κλινική μας σήμερα . Δεχόμαστε επίσης πληρωμές με πιστωτική κάρτα . Ανυπομονούμε για τη φροντίδα του χαμόγελό σας !
Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 07 Φεβρουάριος 2014 22:31